BLUE Android V5

Mükemmel stabilite mükemmel tema sadece bak..

« Older   Newer »
 
  Share  
.
  1. dr__green
        Like  
     
    .
    Avatar

    Acemi Modder

    Group
    Member
    Posts
    14
    Reputation
    0

    Status
    Offline
    Merhaba. Ben yeni bir razr maxx (xt910) kullanıcısıyım. Daha önce farklı android cihazlarda root-rom vs. işlerle uğraşmıştım. Ama motorola biraz farklı sanki. Her neyse, forumdan okur hallederiz onu..
    Asıl sorum şu: benim telefona önceki kullanıcı RSD ile 982.124.14.XT910.Retail.en.EU 9.8.2O-124_SPUEM-14 rom atmış. Ama ben memnun kalmadım. Böyle bir telefona göre çok yavaş. Valla telefonun özelliklerine bakınca şaşırıyorum. Sadece 840mb ram gözüküyor ve onun da nerdeyse daima %80-85'ini kullanıyor.
    Şimdi ben hem stabil ve hızlı, hem de Lapdock kullanabileceğim bir rom kurmak istiyorum. Blue android çok methedilmiş sanki, acaba şu HDMI çalışmıyor vs vs gibi sorunlar bunda da var mı?
    Kamera düşük pikselde vidyo çekiyormuş, türkçe dil desteği yokmuş, bunlar benim için problem değil. Tek istediğim HDMI çalıştıran hızlı ve stabil bir rom. Root'lu da olabilir. Yani orj. stock rom'a en yakın romu merak ediyorum.
    Sanırım mevcut rom RSD ile atıldığı için CID seviyesi nedeiyle orjinal stock roma dönme imkanım yok (Bu arada CID muhabbetini ilk defa duymuş oluyorum :D )
    Hasılı, blue android benim aradığım rom mudur efenim?? :rolleyes:
     
    .
66 replies since 31/10/2013, 20:26   3013 views
  Share  
.